Напій "Першокласний" і борщ "Знову двійка" - чим пригощали і як вітали вчителів у Піщанській школі

30 Вересня 2017, 17:00
3998

Один раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють яскраві жоржини та айстри, приходить свято – День учителя.

Сьогодні ми продовжили вже давно започатковану у нашій школі гарну традицію – проводити день учнівського самоврядування, присвячений  Дню учителя. Ми вирішили: нехай вчителі відпочинуть сьогодні, а їхні місця займемо ми – одинадцятикласники, - пишуть у листі до редакції учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. села Піща.

Напередодні професійного свята учителі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Піща завітали до кафе «Зошит у клітинку». Тут їх чекало різноманітне меню… Напої: «Першокласний», «Вчительський», «Кава з молоком»; перші страви «Знову двійка», солянка «Наша вчителька»; другі страви: печеня по- учнівськи «Ми вам бажаєм…», асорті  «Світлі думки» та багато іншого.

І на десерт: тістечко «Дружній клас»,  морозиво «Фантазія», торт «Міфічні думки», коктейль «Сучасний урок».

Частували учні своїх учителів різними «смаколиками»: і співали, і віршували, вчитель української мови та літератури проводила урок фізичної культури (напій «Кава з молоком»), кореспондентка місцевої газети брала інтерв’ю у завуча (асорті «Світлі думки»). Учні 9 класу приготували коктейль «Сучасний урок», 7 – астрологічний гороскоп на наступний тиждень. І за рахунок закладу (парламенту школи) учителі пригощались тортом «Міфічні думки». Під час пригощання учні за допомогою чарівного капелюха дізнавались мрії та думки наших любих вчителів.

Також учні подарували учителям невеличкі подарунки, зроблені своїми руками.


 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024