Як у Піщанській школі вибирали президента

29 Вересня 2017, 12:00
5037

У загальноосвітній школі І-ІІІ ст. с. Піща пройшли чергові вибори президента школи.

Була створена виборча комісія зі старшокласників, яка протягом 13-20 вересня приймала кандидатів. Бажаючих взяти на себе таку відповідальність - стати президентом - виявилось небагато. Подали свою кандидатури 3 особи, учні 9 класу: Дордюк Олександр, Слободян Іванка, Ясінська Софія. Вони написали свої передвиборчі програми, де зазначили, які завдання будуть виконувати, якщо їх оберуть на посаду президента школи.

Ранок 27 вересня розпочався в школі з гарного та піднесеного настрою, адже всі учні 5-11 класів радісно крокували до виборчого округу. Голова виборчої комісії скликала засідання, де всі отримали обов’язки та підписали контрольний лист. Тоді вона кинула його в урну та засургучувала. Вибори розпочато… Першим надали право проголосувати найменшому виборцю – Сердюченко Анастасії, учениці 5 класу. Голова комісії привітала її, подарувала подарунок.

Далі мали можливість голосувати решта учнів.  Виборці, заходячи в приміщення, де відбувались вибори, підходили до членів виборчої комісії, які відповідали за певний клас, ставили підпис та отримували бюлетень. Спостерігачі також активно працювали, надавали допомогу виборцям, супроводжували до кабінки та урни.

Після закінчення виборів, виборча комісія плідно працювала – підраховувала голоси. Після тривалих підрахунків стало відомо, що перемогу на виборах президента школи 2017 здобув Дордюк Олександр.

Результати оголосили на шкільній лінійці. Новообраний президент подякував усім за підтримку та довіру, пообіцяв виконувати всі доручення та вислухати всі побажання учнів. Привітали президента директор школи, попередній президент та всі бажаючі.

Президент Піщанської школи Олександр Дордюк
Президент Піщанської школи Олександр Дордюк

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром