В Шацькій громаді відбудеться фестиваль «Озерна містерія» в рамках українсько-польського проєкту

11 Серпня 2021, 13:40
Григорій Недопад під час поїздки до Польщі 2500
Григорій Недопад під час поїздки до Польщі

«Українсько-польське поозер’я - край легенд: відкрий та насолоджуйся незвіданим»: українська делегація побувала з візитом в Польщі. Метою поїздки було вивчення польського досвіду з брендування та популяризації туристичних продуктів.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

Волинська делегація на чолі з головою обласної ради Григорієм Недопадом провела безліч зустрічей: з урядниками гміни Влодава, туристичними агентами, власниками рекреаційних об’єктів. Волиняни відвідали озера, які увійшли до спільного проєкту, популярні туристичні локації, агросадиби, музеї просто неба, Національний природний парк «Розточчя».

Що ж до проєкту «Українсько-польське поозер’я - край легенд: відкрий та насолоджуйся незвіданим», то модераторка з комунікації та візуалізації проєкту Ірина Дубняк повідомила, що разом з польськими партнерами практично завершили роботу над створенням спільного логотипу та інформаційного сайту майбутнього туристичного маршруту.

Окрім того, 28 серпня на одному з влодавських озер, а 4 вересня на озері Пісочне у санаторії «Лісова пісня» пройдуть фестивалі «Озерна містерія». Подробиць організаторка не повідомляє, тримаючи інтригу, проте зауважує, що окрім майстер-класів, колоритного фольклорного наповнення, буде відтворено у театралізованому дійстві одну із легенд цієї місцевості.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024