Шацькі "торнадівці" боролися та вигравали у Києві

28 Вересня 2017, 13:55
2726

23-24 вересня вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь у VI Відкритому турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат 2004-2009 років, приуроченому святкуванню Дня села Дмитрівка. Участь взяли більше 400 спортсменів з різних областей, зокрема: Київської, Житомирської, Черкаської, Хмельницької, Волинської областей та інших, пише на сторінці у Facebook Олена Гуж-Клосс.
Турнір проходив на високому рівні, зібрав дуже сильних дзюдоїстів.
У запеклих сутичках здобув перемогу і став срібним призером шачанин Єлісей Мадрімов, який був нагороджений кубком, медаллю, дипломом та грошовою нагородою. В довготривалій боротьбі в сутичці за вихід у фінал, і на вирішальну зустріч за бронзовими нагородами ще чотирьом учасникам з Шацька не не вистачило сил, тому на жаль, не вдалося вибороти перемогу.
Наступного дня нашим спортсменам випала нагода взяти участь у Відкритому турнірі з дзюдо на призи спортивного клубу «Майстер-дзюдо» у м.Київ. 
Турнір відбувся в затишній атмосфері. Так, перемогу здобули п’ять учасників: 1 місце – Єлісей та Микола Мадрімови; 3 місце – Назар Миселюк, Назар Самолюк та Ірина Гуж.
Батьки та вихованці спортивного клубу «Торнадо» висловлюють щирі слова подяки за організацію поїздки та підготовку юних спортсменів до змагань тренерам: президенту СК «Торнадо» Роману Самолюку, віце-президентам СК «Торнадо» Ігорю Самолюку та Олексію Писачуку, а також Олександру Положевцю за забезпечення транспортом та підтримку.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024