Футболіст, який грав за шацьку команду, виграв золото чемпіонату світу

27 Вересня 2017, 15:15
2441

Футболіст, паралімпійський чемпіон Віталій Романчук виборов золото чемпіонату світу в складі української збірної.

Про це у коментарі інформаційному агентству «Волинські Новини» повідомив виконувач обов’язків начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «ІнваСпорт» Віктор Галан-Влащук, - повідомляє Район.Ковель. 

Паралімпійська збірна України з футболу в Бразилії перемогла команду Ірану з рахунком 1:0,виборовши титул чемпіона світу. У складі команди був і волинянин, який тріумфував на Паралімпійський іграх-2016 Віталій Романчук, якого тренує Заслужений тренер України, волинянин Юрій Тимофеєв.

Віталій Романчук – ковельчанин, член збірної паралімпійської команди України з футболу, володар міжконтинентального кубку світу (2013 рік), чемпіон Європи (2014 рік), віце-чемпіон світу (2015 рік). У Ковелі Віталій виступав у складі команди «Шанс-Авто».

У Шацькому районі Віталій Романчук розпочав грати у 2012 році, спочатку за команду Грабівської сільської ради, потім - у складі футбольної команди району. Брав участь в іграх чемпіонатів Шацького району, а потім - області. Саме у збірну України паралімпієць потрапив, граючи в складі шацької команди. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром