Школярі з села Світязь мріють про мир

26 Вересня 2017, 13:30
5749

У загальноосвітній школі І-ІІІ ст. села Світязь відбувся урок «Ми за мир!»

Про мир і щастя мріють люди з давніх-давен, скільки існує людство, стільки й живе у серцях чарівна мрія про мир.

Про мир мріють і мої ровесники, учні 6 класу ЗОШ І-ІІІ ст. села Світязь.

Учитель образотворчого мистецтва Ростислав Миколайович Багнюк та практичний психолог і класний керівник Лариса Василівна Бобилева провели інтегрований урок «Ми за мир!».

Урок розпочався привітанням «Спасибі, що ти поруч!». Учні переглянули презентацію. Довідались про «Дзвін миру» та японську дівчинку Садако, яка померла від променевої хвороби, так і не склавши 1000 журавликів. Подорожували на хмаринці, уявно  милувались чарівними краєвидами нашої Батьківщини. Під керівництвом Ростислава Миколайовича намалювали голубів задля здійснення нашої спільної мрії – миру в Україні, випустили стіннівку.

Також ми мали змогу на стікерах написати побажання і обмінятися ними один з одним. Взявшись за руки, урок завершили словами: «Ми за мир, дружбу, радість!»

Слюсарук Надія і Турич Світлана, відповідальні за культмасову роботу, організували виставку малюнків. Призові місця отримали: Лукашова Ірина, Натальчук Вікторія, Сосмін Наталія і Мазурок Валентин.

У важкий час, як ніколи важлива єдність і хай кожен з нас  -  крапля в океані, та разом ми зможемо подолати усі негаразди!

Віолетта Озімок, кореспондент 6 класу.

3

3

2

3

3

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

 

                                              

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром