На День Шацька не лише співали й танцювали, а й змагалися, хто сильніший та спритніший

25 Вересня 2017, 21:30
2500

Концертна програма на святкуванні Дня Шацька була насичена українськими народними та естрадними піснями.

Відкрив свято виступ народного фольклорного колективу «Молодички» Шацького міського Будинку культури (керівник Ніна Вирович). Підхопили музичну естафету фольклорний колектив «Горлиця» Шацького районного Будинку культури, тріо «Red Rose» у складі Вікторії Ягодинець, Марії Шпак та Оксани Озімок.  


 

Чуттєвим був виступ квартету Шацького РБК та виконання Максимом Веремчуком пісні гурту «Еней» - «Біля тополі». Запальні мелодії лунали у виконанні гурту «Веретено» та його солістки Ольги Гайової, ліричні пісні у виконанні Лариси Куран, дуету у складі Ніни Вирович та Марії Слюсарук (Світязький СБК). Ну і як же без виступу ансамблю «Лісова пісня», котрий також завітав до шачан у гості.

Гумористичну сценку про діда та внучку майстерно зіграли на сцені Петро Олех (СБК с.Прип’ять), та  Марія Шпак (Шацький РБК).


 

Танцювальні номери представили учасники дитячого танцювального колективу «Первоцвіт» з Шацька (керівник Валентина Демакова), котрий діє у селищі лише декілька місяців.

Під час свята відбувались спортивні змагання. Так, найбільш влучним стрільцем по м’ячу з рогатки став Олександр Москалюк, у дартсі найбільше балів набрав Микола Романович, найбільше разів гирі підняв шацький силач Руслан Пилиповець, а в киданні колоди не було рівних Ігорю Романовичу. Усі переможці спортивних змагань від селищної ради отримали призи.

2

1

1

1

2

1

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром