Кого і в яких номінаціях нагородили на День Шацька

24 Вересня 2017, 20:00
4329

На святкуванні Дня Шацька, яке відбулося на храмове свято Різдва Пресвятої Богородиці, у різноманітних категоріях нагородили жителів селища.

Так, у номінації «Наймолодший житель Шацька» подарунок та сертифікат отримала сім’я  Оліферчуків, родина яких напередодні поповнилася донечкою. А подарунок вручила Наталія Самолюк, медична сестра поліклінічного відділення Шацької районної лікарні.


 

Начальник Шацького відділення Ковельської ОДПІ Світлана Сулік вручила подарунок та сертифікат кращому платникові туристичного збору. Ним виявилася підприємець Валентина Оліферчук, яка за підсумками минулого року внесла найпомітніший вклад в бюджет Шацької громади.


 

Оксана Юхимук, начальник відділу культури Шацької РДА, відзначила у номінації «Два кольори на полотні» жительку селища Шацьк Надію Терету, котра своїми руками створює неперевершені вишивані шедеври. ЇЇ роботи знаходяться не тільки у різних містах України, а й за рубежем.


 

Оскільки осінь – пора грибів, то не обійшлося без нагородження кращого грибника селища. У цій номінації беззаперечним лідером став Богдан Дибалюк, фото з «тихого полювання» якого, опубліковані у Facebook, надовго не давали спокою затятим грибникам краю. А вручала нагороду Мирослава Цюп’ях, редактор сайту Район.Шацьк, на якому й було оголошено конкурс на кращого грибника.


 

У номінації «Кращий мисливець-таксидерміст» подарунок та відповідний сертифікат отримав Борис Люшук, руками якого створено сотні чучел у музеї фауни Шацького лісового коледжу, справу якого тепер продовжує син Ярослав. Вручав нагороду дружині таксидерміста Ігор Жмурко, директор коледжу.

1

 

Найкраще «Квітуче подвір’я» виявилося у шачанки Алли Королюк, нагороду та подарунок якій вручив начальник КП «Будинкоуправління» Іван Коваль. «Ця людина зі свого подвір’я зробила квітучу оранжерею і яка знає про квіти якщо не все, то майже все,» - прокоментував він.


 

Спавжній вир емоцій у глядачів викликало нагородження у номінації «Ну що то за їзда, коли за кермом – звізда». Майже одразу глядачі вгадали ім’я переможця цієї номінації. Ним, як і передбачалося, виявилася директор Шацького МБК Ніна Вирович. А вручав подарунок – швабру – Ігор Демчук, начальник сектору регулювання патрульної поліції Шацького відділення поліції. 

2


 

Далі подарунки отримували найкращі господарники Шацька, котрі принесли найбільші та найкумедніші овочі, вирощені на власних городах. Найважча морквина вагою 783 грами виросла на городі Ольги Тимошук, найбільший кабачок вагою 4 кг 800 г виріс на городі шачанина Станіслава Забродоцького, найважчий буряк (1 кг 830 г) виріс у городі депутата селищної ради Сергія Дударчука.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром