У Шацьку гучно відсвяткували День селища

23 Вересня 2017, 09:00
4657

Щороку з нетерпінням у Шацьку чекають на 21 вересня: у цей день відзначають не лише храмове свято, яке припадає на Різдво Пресвятої Богородиці, а й День селища, яке запровадили декілька років тому.

Милості дочекалися шачани від погоди: дощ, що йшов цілісіньку ніч, зрештою, під ранок припинився, а небо хоч і було весь день затягнуте хмарами, зате не дощило.

Вітати шачан зі святом традиційно приїхали поляки: віце-староста Влодавського повіту Адам Панасюк, директор комплексу професійних шкіл Євгєній Омельчук та керівник пожежної служби у Влодаві. 


 

Вітали зі сцени шачан протоієрей Микола Вихор, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці смт Шацьк, Василь Голядинець, голова Шацької РДА, та Сергій Карпук, голова Шацької районної ради. Приємним сюрпризом для шачан стали віршовані вітання дуету Шацької об’єднаної громади: заступника селищного голови Віталія Яльницького та секретаря селищної ради Людмили Цевух, оскільки голова Шацької ОТГ перебував з візитом у Німеччині.  

Чого тільки не було у програмі святкування: виїзна торгівля різноманітними смаколиками, дитячі ігри та розваги від ковельського агентства «Шоколад», добряче команди побігали Шацьком у змаганнях з фотоквесту, нагороджували жителів селища у різноманітних номінаціях, призи отримували переможці спортивних змагань та конкурсу «Добрий господар». Призи від селищної ради отримали й жителі селища, котрі в цей день святкували ювілеї.


 

 Ну і як же без насиченої концертної програми, яку підготували працівники культури району.

А чого тільки вартував розіграш лотереї, призи для якої були придбані за кошти селищної ради, спонсоровані підприємцями району та подаровані фондом народного депутата України Степана Івахіва «Патріоти Волині». До речі, від імені нардепа привітати шачан приїхав голова благодійного фонду Денис П’ятигорець. Він же і представив шацькій публіці спеціально запрошену зірку вітчизняної естради – Тоню Матвієнко, голосом якої зачаровані сотні тисяч українців.

А опісля молодь досхочу насолоджувалася дискотекою та лазерним шоу, спонсором якого стали маєток «NESTER-HOUSE» (село Світязь) та громадська організація «Квітка Полісся».


1

1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024