Світязь: керівництво і громада обговорили план облаштування прибережної смуги озера під громадський пляж

22 Вересня 2017, 18:30
3592

Уже з наступного року відпочивальники на Світязі зможуть насолодитися новеньким пляжем. Адже днями керівництво Світязької сільської ради та Шацької районної державної адміністрації, місцеві підприємці і громада обговорили детальний план облаштування прибережної смуги під громадський пляж.

Про це йдеться в сюжеті видання «Сфера ТВ». Про громадське обговорення детального плану в Світязі дивіться на відео з 6-ї хвилини.

Проектанти розробили детальний план облаштування прибережної смуги і представили його громаді для обговорення. План розробляли більше двох місяців і витратили на нього 60 тисяч гривень. Профінансувала проектно-кошторисну документацію громадська організація «Квітка Полісся».

Відповідно до проекту. в прибережній смузі озера Світязь заплановано впорядкування пляжу, передбачені дитячі майданчики, місця для атракціонів та торгівлі, велодоріжки, туалети і душові кабінки, паркувальні зони, майданчики для сміттєвих контейнерів тощо. 

Завдяки цьому плану туристи, яких на Світязі в сезон відпочинку щороку збільшується на 15-20%, зможуть комфортно відпочивати, а підприємці отримають своє місце для торгівлі.

1

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024