Шацька об'єднана громада затягує з освоєнням коштів державної субвенції

21 Вересня 2017, 20:00
1589

На Волині повільно освоюють субвенцію з державного бюджету, спрямовану на соціально-економічний розвиток регіонів.

Про це власкору «Вголосу» повідомили в Волинській обласній державній адміністрації.

Заступник начальника управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції Вероніка Бальбуза повідомила, що цьогоріч для реалізації 250-ти об'єктів з державного бюджету для Волині виділили 84 млн 363 тисячі грн. З місцевих бюджетів передбачено 23 млн грн. Станом на 19 вересня передбачені кошти надійшли в область у повному обсязі, однак на рахунки розпорядників коштів надійшло лише 62 млн 912 тисяч грн, з яких оплачено роботи на суму 8 млн 405 тисяч грн, що становить 13,4% від загального обсягу отриманих коштів. На 16-ти об'єктах кошти уже освоєні повністю.

«За інформацією районів, основною причиною низького освоєння коштів є оформлення необхідних документів та проведення закупівельних процедур. Окрім того, по 32-х об'єктах підготовлено лист на Міністерство фінансів України щодо внесення змін до Розпорядження Кабінету Міністрів України», – зазначила Вероніка Бальбуза.

Освоєння коштів розпочалось майже у всіх районах за виключенням Луцького, Маневицького, Турійського районів та Шацької, Заболоттівської, Прилісненської, Поромівської, Велицької та Дубівської об'єднаних територіальних громад. 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024