Лісівників Шацького району привітали з професійним святом

17 Вересня 2017, 11:55
3280

Традиційно щороку 17 вересня в Україні відзначають День працівника лісової галузі. Це свято людей, які примножують і оберігають лісові багатства, дбають та доглядають його.

Уже декілька десятиліть про ліси озерного краю турбуються три установи в районі: ДП «Шацьке УДЛГ», Шацький національний природний парк та навчальний заклад, який готує кадри для лісової галузі – Шацький лісовий коледж.

1

 

Представників цієї благородної професії вітали з професійним святом на урочистостях, які відбулися у Шацькому лісовому коледжі, перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух (передав вітання і від керівника та депутатів районної ради), голова Шацької селищної ради Сергій Віннічук. Вони побажали лісівникам Шацького району якнайкраще виконувати свої професійні обов’язки, дбати та оберігати лісові багатства краю, адже від цього залежить те, з чим будуть жити наші діти, а також вручили нагороди кращим працівникам лісівничих установ.


 

Далі до вітань ведучі святкового заходу, студенти коледжу Максим Вирович та Віка Ніколаєць, запросили до вітального слова керівників лісівничих установ: директора Шацького лісового коледжу Ігоря Жмурка, заступника директора Шацького національного природного парку Ігоря Сидорука, директора ДП «Шацьке УДЛГ» Андрія Самолюка. До речі, Ігор Сидорук та Андрій Самолюк коротко розповіли присутнім про результати роботи лісівничих структур.

1


 

Чимало нагород було вручено під час урочистих зборів: лісівники, майстри лісу та їхні помічники, єгері, водії, кухарі, бухгалтери, викладачі – це ті люди, без злагодженої роботи яких важко уявити функціонування лісової галузі.

Побажав своїхм колегам міцного здоров’я, успіхів та плідної праці ветеран лісової галузі Микола Моісеєнко.

А для гарного настрою для працівників лісової галузі звучали українські пісні у виконанні студентки коледжу Марії Гаврось та випускника коледжу Андрія Чоботана. 

2

2

2

1

1

1

1

2

1

2

1

1

1

1

1

2

1

1

1

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024