Керівництво Шацького району і Влодавського повіту задекларували намір спільної діяльності щодо відкриття переходу "Адамчуки-Збереже"

15 Вересня 2017, 10:10
1725

В місті Влодава Республіки Польща керівництво Шацького району та Влодавського повіту підписали протокол про намір відкриття на українсько-польському кордоні міжнародного пункту пропуску «Адамчуки-Збреже».

У четвер, 14 вересня, Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, та Віталій Чернець, начальник відділу інфраструктури департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації, побували з робочим візитом у Влодавському повіті Республіки Польща. Результатом зустрічі з поляками став підписаний протокол про намір відкриття на українсько-польському кордоні міжнародного пункту пропуску «Адамчуки-Збреже».

Задля втілення в життя ідеї будівництва переходу обидві сторони взяли на себе зобов'язання діяти спільно та узгоджено, вживати всіх необхідних заходів у межах своїх компетенцій. Також було визначено, що протокол може бути використаний для клопотань та письмових звернень у відповідні органи влади Польщі та України з метою отримання відповідних дозвільних документів та запуску процедури відкриття міжнародного пункту пропуску.

Документ скріпили своїми підписами Василь Голядинець - з українського боку та Анджей Романчук, староста міста Влодава, і Адам Панасюк, віце-староста міста Влодава, - з польського боку. 

–Ця подія є важливим кроком у питанні початку будівництва переходу «Адамчуки-Збереже». Спільними зусиллями нам вдасться розпочати і реалізувати цей проект, адже новий пункт пропуску посилить зв'язки між жителями Шацького району і Влодавського повіту, зробить міцними контакти у всіх сферах суспільно-господарського життя та виведе на новий високий рівень туристичний потенціал району, - прокоментував подію голова Шацької райдержадміністрації.


 

 

 

 

 

 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39