Світязь: в аварії легковик занесло у трактор та відкинуло в дерево

14 Вересня 2017, 13:55
3426

У середу, 13 вересня, в селі Світязь автомобіль «Ford Fiesta» допустив зіткнення з трактором. У результаті автопригоди постраждали водій і пасажири автомобіля. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, - йдеться на сторінці Поліції Волині у Facebook.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася до обіду на вулиці Жовтневій. Водій автомобіля «Ford Fiesta», 52-річний мешканець Любомля. Ймовірно, що він не врахував дорожню обстановку та не вибрав безпечну швидкість під час керування транспортом, внаслідок чого здійснив зіткнення з трактором, який рухався в попутному напрямку та здійснював маневр розвороту. За кермом трактора перебував 58-річний місцевий житель. Внаслідок удару автомобіль знесло в кювет і відкинуло в придорожнє дерево.
У ДТП постраждав водій автомобіля та дві його пасажирки - 50-річна та 25-річна мешканки Любомльського району. Останню госпіталізували до відділення хірургії центральної районної лікарні.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ( порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром