Випускники: хто став медалістом у Світязькій школі

06 Липня 2021, 10:12
Світязький ліцей 2920
Світязький ліцей

Район.Шацьк розповіли у Світязькому ліцеї, хто з випускників отримав медалі за успішне навчання. Цьогоріч випускниць-медалісток у=в школі — п'ятеро. 

Лукашук Стефанія Федорівна  - золота медалістка ліцею. Дівчина старанно і наполегливо працювала протягом усіх років навчання.  Цілеспрямована, комунікабельна, товариська, весела,  впевнена в собі, досягає поставлених цілей. Брала активну участь у спортивних та творчих конкурсах, у житті класу,  школи та району. Вона незмінний член шкільної агітбригади «Циферблат здоров’я», прекрасна спортсменка: баскетболістка, волейболістка, легкоатлетка, член команди ліцею «Незламна Січ» Всеукраїнської дитячої юнацької військово-патріотичної гри «Джура». Була членом учнівського самоврядування школи, де обіймала посаду голови навчальної комісії.   Проявляла активність та ініціативність, творчість та креативність  в будь-якій справі.

Мріє здобути хорошу освіту і  розуміє, що постійне удосконалення і навчання допоможуть здійснитися задумане.

Клекоцюк Софія Олександрівна отримала срібну медаль за відмінні успіхи у навчанні, наполегливість і старанність. Енергійна, відповідальна, цілеспрямована, вихована дівчина. Завжди досягає поставленої  мети. Розсудлива, має лідерські якості,  готова прийти на допомогу. Активно займається спортом, неодноразово брала участь у районних та обласних змаганнях з баскетболу, волейболу, легкої атлетики, капітан  команди ліцею «Незламна Січ» Всеукраїнської дитячої юнацької військово-патріотичної гри «Джура».  Вона  двічі  переможець конкурсу ліцею «Спортсмен року». Була  членом учнівського самоврядування школи -  голова спортивно – масової комісії.  

     Як і кожний випускник мріє отримати хорошу освіту та бути хорошим спеціалістом своєї справи, не боїться труднощів, адже розуміє, що лише за допомогою  наполегливої праці  та цілеспрямованості можна досягти результатів.

Штемпель Аліна – Ангеліна Василівна за свою наполегливу працю та активну позицію  - отримала найвищу нагороду, золоту медаль. Надзвичайно чуйна, добра та відкрита до людей, водночас має величезну силу волі для досягнення мети. Розумна, працьовита, старанна, ерудована. Активістка школи, жодна подія не проходила повз неї. Учасниця різноманітних конкурсів,  фестивалів, олімпіад. Переможець  районних олімпіад з української мови та літератури, історії, хімії, біології, географії, англійської мови та конкурсів  ім.. Петра Яцика, ім. Тараса Шевченка та обласних олімпіад з хімії.   ЇЇ перемоги  ­- II місце у Всеукраїнському конкурсі екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край в якому я живу» (м. Луцьк),  І місце -  обласний конкурс фотографій, слайд – фільмів та відеофільмів «В об’єктиві туриста» (номінація: «Кращий – слайд – фільм» робота: «Ти не мілій, перлинко нашої Волині…»,  м. Луцьк), II місце -  Всеукраїнський конкурс – захисту науково дослідницьких робіт слухачів Волинського відділення  МАН України (секція історичного краєзнавства , м. Луцьк), ІІІ  місце -  конкурс креативних ідей «Зробимо Волинь кращою» (робота «Natural – комплекс просто неба, або ще один туристичний Світязь» м. Луцьк),  лауреат І ступеня Міжнародного фестивалю - конкурсу  «Україна єднає світ» ( номінація  розмовний жанр, м. Київ). Була учасницею команди «Svityaz active school», яка зайняла III  місце у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна» (м. Київ).

Як і кожен випускник, хоче стати студенткою вишу, здобути хорошу освіту і приносити користь для людей.

Сорока Соломія Олександрівна є золотою медалісткою ліцею. Старанна, обдарована дівчина, має високий рівень знань з усіх предметів, наполеглива у навчанні. Товариська, відповідальна, цілеспрямована, завжди готова прийти на допомогу. Вміє ставити цілі та досягати поставленої мети. Активістка школи, займає активну позицію як в навчальному процесі, так і в позашкільній діяльності. Вона незмінний член шкільної агітбригади «Циферблат здоров’я».  Переможець шкільних, районних і обласних олімпіад (ІІІ місце -  на обласному етапі олімпіади з фізики; II місце - на обласному етапі олімпіади з інформаційних технологій). Учасниця та призерка проєкту «Зробимо Волинь кращою» (І місце – проєкт «Дерево фенікс», І місце «Прибуткове навчання», III місце – проєкт «Рятувати життя потрібно вчитися в школі»). Була учасницею команди «Svityaz active school», яка зайняла III  місце – фінальний етап Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна» (м. Київ).

Мріє стати прекрасним спеціалістом в галузі ІТ-технологій і  завдяки цьому зробити світ кращим.

Турич Наталія Олександрівна за відмінні успіхи у навчанні, наполегливість, старанність, заслужено отримала золоту медаль. Активна, різнобічно розвинена і скромна, відповідальна і працьовита, комунікабельна і товариська  дівчина. Має різноманітні інтереси, впевнена в собі, вміє досягати поставлених завдань. Закінчила музичну школу по класу фортепіано, член шкільної екологічної агітбригади «Джерело» і учасник різних екологічних акцій.  За 6 років занять у спортивній школі вона взяла участь у багатьох обласних, всеукраїнських та міжнародних  змаганнях. Володарка синього поясу з дзюдо,  вона здобувала перемоги  в Польщі, Литві, Білорусії.

Мріє стати професіоналом в галузі економіки, адже переконана, що процвітання рідної країни, залежить саме від професіоналізму і сумління кожного українця.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024