В районі незабаром розпочнеться осінній призов на строкову військову службу

14 Вересня 2017, 10:30
2353

 

Військовий комісар Шацького районного військового комісаріату Василь Матвійчук підписав наказ про «Про призов громадян 1990-1999 років народження на строкову  військову  службу у жовтні-листопаді 2017 року».

Наказую:

  1. З 2 жовтня 2017 року по 30 листопада 2017 року провести призов громадян на строкову військову службу.
  2. Явці на призовну дільницю Шацького району для призову на строкову вiйськову службу пiдлягають усi громадяни 1999 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, якi народились у 1990-1998 роках, у яких закінчилось право на відстрочку   від призову, або не призвані раніше на строкову вiйськову службу за різних  обставин.
  3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: вулиця Шевченка,2, селище міського типу Шацьк у встановлений час з доку­­ментами, що зазначені в повістках. Громадяни, якi не отримали особистих повiсток для призову на строкову вiйськову службу, зобов’язані прибути в районний військовий комісаріат до 10 вересня 2017 року з 8.00 до 17.00 год. та мати при   собi документи, якi засвiдчують особу ( паспорт, посвідчення про приписку до призовної дільниці).
  4. Селищному голові (через житлово-експлуатаційні організації, домовласників, керівників підприємств, установ, організацій смт. Шацьк), селищному голові, сільським головам забезпечити оповіщення та прибуття громадян, які підлягають призову в Шацький районний військовий комісаріат за адресою: вулиця Шевченка, 2 , селище міського типу Шацьк згідно списків, поданих Шацьким РВК. Про результати роботи зі складанням актів оповіщення доповісти військовому комісару до 22 вересня 2017 року.
  5. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову вiйськову службу i тимчасово перебувають на території Шацького району, зобов’язанi негайно повернутись до місця постійного проживання та з’явитися в районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
  6. На підставі Закону України " Про військовий обов’язок i вiйськову службу" керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів не залежно від форм власності, відкликати громадян призовного віку з  відряджень та забезпечити своєчасне їх прибуття на призовну дільницю.
  7. Громадяни, якi ухиляються вiд призову i не з’являються за повісткою до районного військового комісаріату, несуть вiдповiдальнiсть згідно з законодавством.
  8. Наказ довести до усього особового складу районного військового комісаріату, керівників підприємств, установ, організацій, навчальних закладів та осіб, які залучаються для роботи на призовні дільниці.
  9. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника військового комісара- начальника мобілізаційного відділення  майора Рибіна С.В.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39