Повідомили, коли почнуть будівництво спорткомплексу на базі «Гарт»

03 Липня 2021, 11:45
База «Гарт» 2008
База «Гарт»

Станом на 1 липня цього року в області практично на усіх об’єктах «Великого будівництва» завершені тендерні процедури.

Про це повідомили у Волинській ОДА.

На сьогодні проведені тендерні процедури практично на усіх об’єктах «Великого будівництва» Волинської області. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Ігор Чуліпа під час брифінгу, який відбувся 1 липня.
Відтак, як зазначив заступник очільника області, не відбулися тендерні процедури лише на будівництво дитячого садочку у селі Струмівка. Зокрема, у зв’язку із попередніми технічними зауваженнями у вівторок повторно відправили виправлену проєктно-кошторисну документацію на експертизу.
«Опісля отримання позитивного висновку від експертизи відразу оголошуватиметься тендер на будівництво. Дитячий садочок у Струмівці до 1 вересня 2022 року буде побудований», – запевнив Ігор Чуліпа.
Що стосується нових проєктів програми Президента України, то наразі на Волині тривають будівельні роботи у Луцькому національному технічному університеті.
Окрім того, завершений тендер та визначений переможець на реконструкцію Сірого і Білого будиночків Косачів в селі Колодяжне. На цьому об’єкті уже ведуться підготовчі роботи, оскільки для реставрації вони є більш об’ємними, аніж власне будівельні.
«У вівторок завершилися тендерні процедури щодо реалізації мультифункціонального спортивного комплексу на базі спортивно-оздоровчого табору «Гарт». Відтак, зараз визначається переможець і через тиждень, думаю, розпочнемо будівельні роботи», – розповів заступник голови ОДА. 
Також проведено тендер за кошти місцевого самоврядування та визначено переможця щодо навчального закладу у селі Вербка. Там розпочалися підготовчі роботи.
Нагадаємо, що у рамках програми «Велике будівництво» в області реалізується 9 проєктів соціального спрямування (школи, садочки, стадіони) та 1 – інноваційної інфраструктури (створення креативного хабу «SMART Volyn Hub» в ЛНТУ). Запланований обсяг фінансування у 2021 році – 217,4 млн грн.

Також у планах до переліку об’єктів програми включити добудову корпусу військового ліцею у Ковелі та будівництво стадіону «Локомотив» у цьому ж місті.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024