Україна живе в серці кожного учня Світязької школи - у навчальному закладі відбувся патріотичний урок

12 Вересня 2017, 10:13
1760

У загальноосвітній школі І-ІІІ ст. села Світязь у День знань  був проведений традиційний перший урок на тему «Україна у серці кожного», який підготувала класний керівник  9 класу Оніщук Світлана Вікторівна за участю учнів 8-А і 9 класів .

Запрошені вчителі та учні 6-9 класів вшанували полеглих борців за Україну хвилиною мовчання, бо завдяки їм ми живемо у вільній і незалежній державі.  Віртуально відвідали галерею картин відомих українських художників під звуки музичної  композиції Миколи Лисенка, помилувались архітектурою обласних центрів та природними дивами України. Серце кожного із присутніх пройняли рядки із віршів вітчизняних поетів про долю нашої держави і молитви за Україну. У виконанні учениці 6 класу Натальчук Вікторії та вчителя музичного мистецтва Регещука Миколи Антоновича прозвучали пісні «Нехай квітує Україна» та «Я - України син». Дівчата 8-А і 9 класів виконали патріотичний танок із рушниками.

Наші предки залишили нам у спадок багату землю, свою історію, звичаї, традиції. Нам є чим пишатися! А наше завдання – зберігати і примножувати цей скарб. Україна - це вільна, незалежна, суверенна держава з сильними духом людьми, які завжди здатні захистити свої кордони. Україна – це країна, яка заслуговує на визнання не тільки в Європі, а і в усьому цивілізованому світі.  Наші двері завжди відкриті!

4

1

2

2

2

3

2

2

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром