А яку суперсилу мають ваші презервативи?

22 Червня 2021, 15:20
А яку суперсилу мають ваші презервативи? 1535
А яку суперсилу мають ваші презервативи?

Безумовно, презервативи - найнадійніший засіб бар’єрної контрацепції та ефективний спосіб запобігти небажаній вагітності. Та чи використовуєте ви кондоми на повну? Бо вони здатні набагато покращити ваше інтимне життя. Просто варто вибрати правильні.

Сумісно з експертами бренду “Дюрекс”, ми розглянемо топові кондоми від виробника, які мають шалений попит у покупців і не дарма. Бо кожен з них має власну суперсилу. Далі - детальніше.

Додають “перчинки”

Готові відчути щось більш хвилююче та інтенсивне? Тоді вам потрібні презервативи Pleasuremax - ребристі вироби з крапочками, що сприяють посиленню задоволення обох партнерів. Якщо ви раніше використовували гладкі звичайні кондоми, новий досвід вас приголомшить, адже презервативи забезпечують додаткову стимуляцію інтимних зон партнерів.

Стають невидимими

Мова про ультратонкі презики Invisible. Вони трохи тонші за звичайні презервативи, тому майже не відчуваються, наче партнерів нічого не розділяє. Спеціально створені для фанатів чуттєвого сексу. При цьому вони так само надійні і зберігають заявлений виробником високий рівень захисту від інфекцій та вагітності.

Захищають краще за інших

Трапляються випадки, коли потрібен максимальний захист, і хочеться довірити власне здоров’я надійному контрацептиву. Для цього є Extra Safe: вони товщі та забезпечують надійний захист, але чутливість від цього не потерпає. Насолода від сексу лишається на звичному рівні. Працюють у парі з інтимним гелем, що сприяє легкому ковзанню.

Дозволяють фінішувати разом 

Багато пар, особливо подружніх, прагнуть до синхронізації та вчаться отримувати задоволення одночасно, в один момент. То чому б не заручитися підтримкою помічників? Тонкі Dual Extase спеціально розроблені для взаємного задоволення. 

Кондом всередині містить анестетик бензокаїн, що сповільнює Його, а зовнішні цяточки та реберця пришвидшують Її. Як результат, пара може відчути одномоментне задоволення і перейти на новий рівень інтимних стосунків. 

Борються з алергією

Латексні кондоми іноді викликають алергію. Алергеном є білок каучуку, з якого саме й виробляють латекс. На таку недугу страждають 6% населення планети, і більшість алергіків - жінки. Алергічна реакція на кондоми проявляють у вигляді дерматиту, подразнень, свербіння та печіння в інтимних зонах, що робить неможливим використання класичних контрацептивів. 

Проте у місті є супергерой - безлатексний презерватив Real Feel! Цей “малий” виготовлений з синтетичного матеріалу, еластичний та м’якший за звичайні. На додачу бонусом, такі презервативи дарують відчуття “скін ту скін”, наче тіло торкається до тіла без бар’єра. 

Можливо, ви навіть і не здогадувалися, що у такому маленькому блістері може міститися справжній покращувач інтиму. Тож експерти радять крім класичних гладких, спробувати й інші презервативи лінійки бренду Durex для отримання нових відчуттів від близькості.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024