Учень Світязького ліцею заспівав за мрію

21 Червня 2021, 13:08
Богдан Денисовець 1829
Богдан Денисовець

Яскравий, феєричний, стоголосий… Таким запам’ятається юному співаку зі Світязя Богданові Денисовцю гала-концерт телевізійного вокального проєкту «Співай за мрію-2», який відбувся 5 і 6 червня на Театральному майдані міста Луцька. Богдан – один зі 101 учасника всеукраїнського конкурсу.

Про це пише газета «Новий погляд+»

Довгою і нелегкою була для Богдана Денисовця дорога до гала-концерту… Адже конкурс проводився в декілька етапів. А почалося все взимку, після того, як Микола Регещук, вчитель музичного мистецтва ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Світязький ліцей», запропонував шестикласнику Богдану «заспівати за мрію». Хлопчик погодився, адже має гарний голос, любить музику, українську пісню і навіть навчається в музичній школі (клас баяна та вокалу). Спільно з керівником обрали твір для виконання – популярну українську пісню «Музика рідного дому». Далі були запис пісні в студії і презентації про себе, прямий ефір програми «Добрий ранок» у ТРК «Аверс»  – там Богдана підтримували мама Катерина Василівна і, звичайно, наставник.

З передачі глядачі дізналися, що співає Богдан змалку, що любить українську пісню, що родина в нього творча, співоча, особливо тато. Сам же хлопчик різнобічно розвинений і демонструє успіхи не лише в мистецтві, а й у спорті. От і на гала-концерт до обласного центру поїхав прямо з чемпіонату України  з веслування на байдарках і каное, який проходив у Ковелі.

У гала-концерті  телевізійного вокального проєкту «Співай за мрію-2» взяли участь діти різного віку не тільки з Волині, а й зі Львівщини, Рівненщини, Вінниччини, Кривого Рогу, Чернігова.

«Богдан хвилювався, адже гарно заспівати на обласній сцені, вразити глядачів майстерністю виконання, артистизмом – це велика відповідальність. Приємно, що в нього все вдалося, і наші спільні зусилля увінчалися успіхом. Зичу йому і надалі самостверджуватися в любові до мистецтва, розвивати свій співочий талант і вдосконалювати вміння», – зазначив Микола Регещук.

Богдан Денисовець за участь у проєкті отримав диплом, відзнаку Верховної Ради України та іменний настінний годинник. Та головне, що він здійснив свою маленьку мрію!

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром