Матері загиблого військовослужбовця з Шацька виділять земельну ділянку

09 Вересня 2017, 10:15
1663

Втративши надію у зв’язку із затяжними бюрократичними процедурами й неодноразовими відмовками чиновників на місцях, матері, сини яких загинули в зоні АТО, звернулися до депутатів Волинської облради, аби ті відстояли їхні інтереси у праві на отримання земельних ділянок.

Про це йшлося під час засідання 15-ї сесії обласної ради 7 вересня, - повідомляють Волинські новини.

Так, до депутата Володимира Кучера звернулася жителька Шацька Любов Буз, матір загиблого військовослужбовця Сергія Мокренка.

«Головне управління Держгеокадастру у Волинській області відмовило їй у виділенні земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва, посилаючись на те, що в «Переліку земельних ділянок для безоплатної передачі у власність» відсутні ділянки у межах Шацького району», – розповів Володимир Кучер.

Читайте також: Матері загиблого бійця з Шацька не видають справи сина і відмовляють у виділенні земельної ділянки

До депутата облради Олександра Омельчука, своєю чергою, звернулася жителька Ковеля Надія Тарасюк, син якої загинув три роки тому в зоні АТО, у 24-річному віці.

«До сьогоднішнього дня мати загиблого воїна-учасника АТО не може отримати повноцінної земельної ділянки для індивідуального будівництва. Хоча Надія Тарасюк визначилася із земельною ділянкою, яку вона хотіла б отримати, та виділення цієї земельної ділянки блокується чиновниками Виконавчого комітету Ковельської міської ради та представниками низки певних політичних сил», – зазначив Олександр Омельчук.

Під час засідання сесії депутати облради підтримали запити своїх колег.

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024