Піщанська школа: як проходить будівництво

16 Червня 2021, 14:06
Піщанська школа 1106
Піщанська школа

В селі Піща в рамках програми Президента України «Велике будівництво» будують новий навчальний заклад. Загальна площа школи – 2235,9 м², кошторисна вартість об’єкту – понад 55 мільйонів гривень.

Про це інформують у Шацькій селищній раді.

У 2021 році загальноосвітній заклад увійшов як перехідний у перелік проєктів, що фінансуються за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Цьогоріч на його реалізацію передбачено  28 мільйонів гривень, з них кошти державного бюджету – понад 25 мільйонів гривень та кошти місцевих бюджетів – близько 3 мільйонів гривень.

На сьогодні будівельники працюють над внутрішніми та зовнішніми роботами. Зокрема, завершують укладати в коридорах облицювальну плитку, на подвір’ї – бруківку. Закінчили фасадні роботи в старому і новому приміщеннях та розпочали розмальовувати зовнішні стіни. Майже готова до використання котельня, облаштовуються їдальня, актовий зал, на часі – встановлення металевих конструкцій у спортивному залі.

На подвір’ї демонтували два старі приміщення, приступили до знесення третього.

У новозбудованому навчальному закладі на 200 учнівських місць будуть створені всі умови для надання якісних освітніх послуг. Будівельні роботи заплановано завершити у нинішньому році.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром