Шацькі юні мисткині здобули призові місця на обласному конкурсі

16 Червня 2021, 12:34
Лялька Ганнуся 1197
Лялька Ганнуся

Традиційно у Волинському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний заочний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового й образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». 

Про це Район.Шацьк повідомили у Шацькому будинку школяра.

Захід проводився з метою підтримки розвитку науково-технічної творчості молодого покоління та інтелектуальних рис особистості школяра, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.

Цього року на виставку представили 185 творчих робіт учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти у різних номінаціях, а саме: художня вишивка, ткацтво, витинанка, паперова пластика, художня аплікація, плетіння з соломки, гончарство та художня кераміка, народна лялька, м’яка іграшка, тістопластика, бісероплетіння, художній та декоративний розпис, графіка, живопис тощо.

Відразу два І місця отримали вихованки гуртка «Диво-намистинки» Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості: Софія Лугвіщик та Світлана Семерей, шацькі гімназисти, за роботи «Чаювання» (номінація «Живопис») та «Лялька Ганнуся» (номінація «Народна лялька») (керівниця Олена Козак).

Роботи юних талантів вражали своєю неповторністю, високим рівнем виконавської майстерності, оригінальністю, глибоким змістом, мистецькою довершеністю та цікавими творчими підходами.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024