Шацький коледж випустив у світ молодих спеціалістів

12 Червня 2021, 17:10
Випускний Шацького лісового коледжу 3209
Випускний Шацького лісового коледжу

9 червня 2021 року в актовій залі Шацького лісового фахового коледжу імені Валентина Сулька відбувся традиційний прощальний вечір випускних груп.

Про це повідомляють на сторінці коледжу у фейсбук.

Цьогоріч, випускаються студенти  зі спеціальностей:

  •  «Лісове господарство» (куратори груп:  Володимир Ковш, Зоя Омелянюк, Галина Сахарук, Тетяна Бабеляс)

  •  «Облік і оподаткування» (куратор Катерина Прасюк)

З нагоди випускного вечора щирими й теплими словами привітав випускників директор лісового фахового коледжу Ігор Жмурко:

 «Дорогі випускники! У цей урочистий день я сердечно вітаю Вас із завершенням навчального року. Ви пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні це Ваш символічно прощальний вечір. Нехай він буде вечором вдячності, приємних спогадів і родинного єднання. Адже, нині ми всі разом перегорнемо завершальну сторінку захопливої студентської повісті, головними героями якої були всі ми і яку писали впродовж чотирьох років. Попереду у Вас самостійний шлях, можливо - здобуття подальшої професії, побудова власної сім'ї. Вірю, що вступите Ви на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить якою стане Україна. І дуже приємно, що цей день Ви зустрічаєте сповнені бадьорості і творчого завзяття. Тож не знайте втоми, щоб серця Ваші завжди залишалися відкритими для людей, енергія і воля були незмінні, а посіяне Вами радувало усіх» - відзначив директор вишу Ігор Жмурко та побажав випускникам міцного здоров'я, багато оптимізму, натхнення, наполегливості, нових звершень та творчих здобутків.

Щедрими на тепло, любов та гарні слова були виступи від куратурорів груп Володимира Ковша та Зої Омелянюк:
 « Дорогі наші, вже дорослі діти! Бажаємо Вам, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка та щирі почуття. Щоб Ваш життєвий шлях був наповнений новими злетами і досягненнями, а все добро – поверталося сторицею. Пам’ятайте, що на мапі України є Шацький край, а у ньому – лісовий фаховий коледж, який Вас об’єднав і назавжди залишиться вашою Alma-Mater. Не сумуйте, що цей період студентства завершився, посміхніться тому, що це БУЛО у Вашому житті! У добру путь, дорогі випускники 2021 року!» - зазначила Зоя Володимирівна та разом із Володимиром Сергійовичем вручили коровай учасникам свята.
Серця наших випускників були переповнені незабутнім відчуттям. Тож із словами щирої вдячності четвертокурсники продемонстрували різноманітні цікаві номери, неймовірно гарні та зворушливі пісні. Кожна група підготувала фото та відеофільми про своє різнобарвне студентське життя в коледжі.
 
Студенти-випускники урочисто передали «Меч Колесова» своїм наступникам, майбутнім висококваліфікованим спеціалістам лісового господарства та «Рахівниця» для майбутніх бухгалтерів спеціальності «Облік і оподаткування».
 
Після чуттєвих слів, ностальгічних спогадів, щирих побажань, що лунали з уст випускників та отриманням цінної символіки до них зі словами вдячності та привітаннями звернулися теперішні господарі студентської коледжівської родини – студенти ІІІ курсу.
 
Усі учасники вечора були трішки втомлені, але неймовірно щасливі, адже вони отримали безліч вітань, компліментів від своїх друзів, рідних та викладачів коледжу. Переповнені емоціями, з вдячністю та шаною, випускники подарували директору, заступникам, викладачам та гостям квіти й чудові квіткові композиції.
 
Завершальним акордом урочистого заходу був прощальний вальс студентів та викладачів.
Хтось відчував світлий сум від неминучої розлуки з людьми, без яких не уявляєш свого життя, хтось – хвилювання від передчуття зустрічі з невідомим поки що майбутнім.
 
На завершення, в честь прощального випускного вечора для учасників свята біля навчального корпусу коледжу організували дискотеку.

 

 
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024