Ростань: з 95-річним ювілеєм привітали місцеву довгожительку

05 Вересня 2017, 15:40
5169

95-й ювілейний день народження відзначила жителька села Ростань Савицька Федора Михайлівна.

Щоб привітати довгожительку з поважною датою, в четвер, 4 вересня, до Федори Михайлівни завітали односельці, делегація з Ростанської школи, представники влади Шацького району і сільської ради.

Ювілярка прожила довге і нелегке життя. Рано залишилася вдовою, похоронила свою доньку. Роки пройшли в праці - Федора Михайлівна все життя пропрацювала в колгоспі. Зараз ювілярка живе з сином, внучкою і її сім'єю. Має світлу пам'ять, може багато чого розповісти про час, коли ростанці були під Польщею, про війни і радянську владу. А ще бабця Федора, незважаючи на вік, гарно співає - в свій ювілейний день також порадувала гостей і родину піснею.

Федору Михайлівну привітали квітами, подарунками і святковим тортом Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Адам Дударчук, голова районної організації ветеранів. Мирослава Кликоцюк, Ростанський сільський голова, Віра Лончук, голова Ростанської організації ветеранів, Лариса Глушкова, завідуюча клубу села Ростань, та учні місцевої школи.

Гості побажали ювілярці міцного здоров’я, любові і турботи від рідних, спокійної і захищеної старості і, звичайно, дожити до ста літ і навіть далі!

1

3

1

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024