Відомі волинські веслувальники відпочили на Світязі і побували на тренуванні у Шацькій спортивній школі

03 Вересня 2017, 22:00
3316

Відомі волинські веслувальники Роман і Марія Повх відпочивали від напружених спортивних буднів на Шацьких озерах.

Роман – заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу, чемпіон етапу кубку світу – є персональним тренером Марії. Марія Повх - учасниця  Олімпіади в Ріо-де-Жанейро -2016, спортсменці не вистачило долі секунди (0,3), щоб прийти до фінішу третьою і отримати бронзову медаль. Буквально дням у Рачице (Чехія) завершився чемпіонат світу з веслування на байдарках і каное, де Марія зайняла четверте місце у байдарці-двійці на дистанції 500 м і п'яте - у каное-четвірці на дистанції 500 м.

Спортсмени не вперше відпочивають на Світязі. Минулого року подружжя веслувальників також релаксували на Шацьких озерах, поєднуючи приємне з корисним. Торік Марія стала почесним гостем на змаганнях з веслування у Шацькій дитячо-юнацькій спортивній школі, присвячених Дню фізичної культури і спорту. Переможці перегонів отримали з рук веслувальниці подарунки і грошові премії.

Читайте також: Шацькі веслувальники отримали подарунки від учасниці Олімпіади

Марія Повх і цьогоріч не упустила можливості поспілкуватися з юними веслувальниками Шацької ДЮСШ. До речі, саме на змаганнях у Шацьку відома веслувальниця завоювала свою першу золоту медаль.

1

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024