Шачани вчилися у Луцьку розвивати туристичний бренд

06 Червня 2021, 15:15
1330
Працівники відділу туризму та промоції Управління «Центр розвитку громади» Шацької селищної ради на чолі з Оксаною Юхимук, начальницею управління відвідали Луцьку міську раду.
 
Про це повідомляють у Центрі розвитку громади Шацької селищної ради.
 
Метою візиту стало вивчення досвіду управління туризму та промоції Луцька щодо популяризації міста як туристичної локації.
 
Гостинно прийняла шачан Катерина Теліпська, начальниця управління. Керівниця розповіла, наскільки важливо мати громаді свій бренд та популяризувати його.
 
При чому, повинний бути взаємозв’язок влади, бізнесу та громади. Найперше самі люди повинні знати історію свого краю, пишатися нею та розповідати гостям. Потім, прибуток з цього має бізнес. А влада отримує збільшення надходжень до бюджету. Важливо розуміти, що ці всі гравці туристичного бізнесу не конкуренти, а партнери.
 
Невіддільною частиною популяризації туристичної локації є різноманітні рекламні заходи. Катерина Теліпська поділилася декількома ідеями як це відбувалося в Луцьку та що можна організувати в Шацьку.
 
Окрім цього, шачани відвідали Центр туристичної інформації та послуг у Луцьку. Виконувачка обов’язків директора центру Ірина Харчук розповіла про принципи роботи центру, поділилася ідеями щодо організації такої установи в Шацьку.
 
Управління туризму та промоції Луцької міської ради, а також Центр туристичної інформації висловили готовність співпрацювати з Шацькою селищною радою щодо взаємної реклами та популяризації туристичної Волині.
 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024