У Шацькій школі-гімназії пролунав перший дзвінок

02 Вересня 2017, 11:45
9267

Перше вересня і для дітей, і для батьків є особливим днем. Хтось відправляє своїх дітей у перший клас, а дехто з батьків і незчувся, коли їхні діти повиростали і вже стоять на порозі школи як одинадцятикласники-випускники.

Першовересневий звінок покликав за парти майже 600 учнів НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназії смт Шацьк». З особливою душевністю приймала шкільна родина учнів перших класів, котрі пройшли разом із своїми першими вчителями через уквітчану арку. Благословив на хороше навчання та окропив свяченою водою настоятель храму Різдва Богородиці смт Шацьк отець Микола Вихор.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять випускника школи - Героя Сергія Мокренка, який загинув у війні на сході України 28 лютого цього року. 


 

Вітальне слово школярам та педагогам звучало від голови Шацької районної ради Сергія Карпука, син якого, до речі, став першокласником цієї ж школи.


 

Привітав з початком навчального року своїх колег та учнів директор навчального закладу Валерій Михальчук. Він повідомив, що Шацька школа-гімназія цього річ за результатами ЗНО у загвльнообласному рейтингу посіла високе 17 місце (для порівняння – у школи у м.Любомль 50-та позиція). І основне для школи в цьому навчальному році – підтвердити цей результат.

Він також представив шкільному колективу трьох  нових педагогів та щиро подякував за багаторічну плідну працю вчителям, які вирішили піти на заслужений відпочинок – Любові Дударчук, Володимиру Гулику. Валерій Михальчук вручив похвальні листи відмінникам навчання, районні та обласні грамоти переможцям різноманітних конкурсів.


 

Віктор Мелюх, працівник ДП «Шацьке УДЛГ», також вручив десятикласниці Ірині Дунець грошову винагороду в сумі 1 тис.грн. за зайняте перше місце в конкурсі малюнка, яке проводило Волинське ОУЛМГ.


 

А потім для усіх учнів пролунав шкільний дзвінок, сповіщаючи про початок нового навчального року.

Традиційно першокласники пообіцяли старанно вчитися, слухати настанови своєї першої вчительки, бути активними членами шкільної родини. А одинадцятикласники школи подарували їм подарунки та відвели їх на перший урок. 

Від благодійного фонду «Ковчег» подарунки отримали діти учасників АТО, які навчаються у школі. 

1

1

1

1

1

1

2

1

1

1

1

1

1

1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром