Голова Шацької райдержадміністрації привітав освітян та учнів району з Днем знань

01 Вересня 2017, 10:45
2467

Голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець привітав  освітян та учнів району з Першовереснем.

Вітання розміщене на сайті Шацької райдержадміністрації.

«Шановні педагоги! Дорогі учні!

Світлим, всенародним святом - Днем знань традиційно розпочинається новий навчальний рік. Цей радісний і урочистий день ми завжди пов’язуємо з новими надіями, з вірою в те, що наше молоде покоління, збагачене знаннями й надбаннями національної та світової культури, житиме повноцінним творчим життям у щасті й достатку.

Щиро вітаю  всіх вас із чудовим,  хвилюючим святом - Днем Знань! Уже багато років поспіль першовересень – по-справжньому урочистий і надзвичайно приємний день, який насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою.  Адже саме з нього починається сходження в незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

У цей день хочеться побажати дорогим школярикам -  від першокласника до випускника,  любити рідну мову і землю, поважати працю і знання, знайти свою дорогу до мудрості та пізнання й подолати її легко, гідно, з приємністю, підкоривши найвищі та найзаповітніші вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай зерна науки  зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті. Адже знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу.

Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Висловлюю найщиріші слова вдячності вчителям за самовіддану, натхненну працю, за терпіння і віру, за любов до своїх вихованців, які щедро діляться своїми знаннями, виховують  учнів в дусі любові до України, рідного краю та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Їх мудрість і великодушність залишається  в серцях  вихованців на все життя.

Нехай нинішній першовересень буде сонячним і радісним. Несе добрий настрій у вашу школу, кожну родину! Міцного здоров’я  всім, добра, щастя, миру і злагоди, оптимізму та впевненості, натхнення, невичерпної енергії, успіхів у роботі і навчанні та нових відкриттів.

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

 З повагою,

голова Шацької райдержадміністрації Василь ГОЛЯДИНЕЦЬ» - йдеться у привітанні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39