Шацький коледж підписав угоду про співпрацю з Волинським національним університетом

27 Травня 2021, 11:29
ФОТО 1425
  25 травня керівники закладів освіти у Шацьку підписали Угоду про співпрацю.
  Про це повідомили у пресслужбі Шацького лісового коледжу.
  Анатолій Цьось, ректор Волинського університету імені Лесі Українки, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Анатолій ЦЬОСЬ зустрівся з Ігорем Жмурком, директором Шацького лісового фахового коледжу імені Валентина Сулька.
  Очільники двох престижних державних вишів обговорили всі можливі варіанти взаємовигідної співпраці навчальних закладів. Загалом сторони домовились про співпрацю в різних напрямах, в тому числі: організація, проведення й участь в спільних науково-практичних конференціях, симпозіумах, виставках, пленерах, семінарах та інших заходах; організація спільних методичних семінарів для розробки та узгодження навчальних програм і планів, а також продовження навчання випускників Шацького лісового коледжу у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.
  У рамках візиту представники ВНУ ім.Л.Українки зустрілися із студентами Шацького лісового фахового коледжу. З промовами виступили директор Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька Жмурко Ігор Васильович та ректор Волинського національного університету ім.Л.Українки Цьось Анатолій Васильович.
  Студентам розповіли про налагодження співпраці з міжнародними партнерами, про програму «подвійний диплом», що реалізується спільно з університетами Польщі та багато інших напрямів. Направду, університет став важливою складовою освіти не лише на рівні нашого регіону, а й на рівні загальноукраїнському та навіть міжнародному. Адже, сьогодні Волинський національний університет імені Лесі Українки – найкращий в Україні за темпами розвитку.
«Головними реалізаторами цієї системи є люди: це і викладачі, і студенти, і аспіранти, і докторанти. Кожен вкладає свою часточку в розбудову нашого університету. Найголовніше – це вкладати зусилля в людський капітал. І чим більше знань буде засвоєно – тим швидшими та якіснішими будуть результати. Вже доведено, що саме таке інвестування є найбільш правильним і в економічному, і в гуманітарному вимірах» - зазначив ректор вишу.
Після обговорення варіантів співробітництва закладів освіти директор Шацького лісового фахового коледжу Ігор Жмурко провів для поважних гостей з Волині екскурсію територією коледжу, гості оглянуто гуртожиток, де проводяться ремонті роботи.
  На завершення зустрічі очільники двох вищих навчальних закладів Ігор Жмурко та Анатолій Цьось офіційно закріпили все обговорене раніше, підписавши Договір про співпрацю.

 
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024