У Затишші співали до Дня незалежності

27 Серпня 2017, 14:20
2138

«Україно моя, наше серце для тебе співа…»

Під такою назвою у клубі села Затишшя відбувся концерт, присвячений Дню незалежності Укераїни. З хлібом-сіллю зустрічали артисти та ведучі заходу Наталія Янчук та Аліна Ващук гостей свята – голову Шацької районної ради Сергія Карпука, працівників Піщанської сільської ради Наталію Ясінську, Ніну Веремчук та Ніну Мельник.

На початку заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за свободу та незалежність України. Їхнє число в останні роки поповнилося Героями Небесної сотні та бійцями АТО. Тепер своїх земляків, які воюють на сході України, активно підтримують односельчани, моляться за їхнє життя і здоровя. Воїнам-захисникам пісню «Ми за мир» подарували вокальний дитячий ансамбль. У їхньому ж виконанні прозвучала пісня на музику Тіни Кароль «Україна – це ти».

Фольклорний аматорський колектив села виконав низуку українських народних пісень: «Ішов козак потайком», «Червоні буряки» та інші, квартет у складі Тетяни Шульги, Тетяни Богути, Олени Цюриць, Ірини Шульги – пісню «Дівоча». Пісня «Мама й тато» звучала у виконанні сільського таланту Анни Цюриць, «Моя рідня» - дуету у складі Наталії Янчук та Тетяни Шульги, «Я маленький козак» - Олександра Шульги.

Запросили на свято артистів й з інших населених пунктів. Так, гумором розважала публіку учасник колективу «Лісова пісня» Катерина Стаднік, котра також прочитала вірш «Посвята матерям». Звучали пісні у викоаннні подружжя з Шацька Валентини та Степана Денисюків. Вони присвятили селу авторську пісню «Моє Затишшя». Що ж, тепер у жителів цього села буде свій своєрідний гімн..

А завершився концерт піснею «Моя Батьківщина» на слова Валентини Денисюк та музику Галини Корнелюк, керівника ансамблю «Лісова пісня». 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39