Керівництво району та селища Шацьк молилося в храмі за Україну

25 Серпня 2017, 13:30
2063

З нагоди 26-ї річниці Незалежності України у храмі Різдва Пресвятої Богородиці селища Шацьк відбулась Божественна літургія, на якій молилися за Україну.

До спільної молитви долучилися священики Шацького благочиння, керівники району: голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, голова Шацької об’єднаної територіальної громади Сергій Віннічук, голова громадської ради при райдержадміністрації Адам  Дударчук та парафіяни церкви, - інформує прес-служба Шацької райдержадміністрації.

Літургію очолив благочинний Шацької округи протоієрей Микола Вихор, який також завершив молебень з нагоди Дня незалежності України.

В спільній молитві священики і присутні щиро молились за мир та єдність в Україні, за здоров’я наших військовослужбовців, які захищають територіальну цілісність держави.

Також у храмі відслужили панахиду за військовослужбовців, які загинули під час антитерористичної операції на Сході і віддали своє життя за незалежність Батьківщини.

Повчальне слово промовив протоієрей Микола Вихор та привітав всіх із Днем незалежності України, побажав, щоб Бог благословив владу і народ, військовослужбовців, які зараз захищають нашу державу від ворога та закликав до єдності, згуртованості і порозуміння задля миру та щасливого майбутнього.

1

1

1

1

1

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024