В Шацьку відбувся тренувальний збір дзюдоїстів з різних куточків України

18 Серпня 2017, 10:00
2728

Організатором спортивно-тренувального збору стала Шацька районна дитячо-молодіжна громадська організація спортивний клуб «Торнадо» (керівник Роман Самолюк).

Акція відбулася з метою популяризації здорового способу життя в молодіжному середовищі, зокрема шляхом проведення спортивно-тренувального збору з дзюдо та проведення активного дитячого відпочинку та дозвілля, - повідомляє прес-служба Шацької райдержадміністрації.

З 2 по 12 серпня шацькі дзюдоїсти демонстрували свої вміння разом з вихованцями інших спортивних клубів. У тренувальному зборі взяли участь команди з міст Києва, Рівне та Київської області – всього близько 100 учасників, в тому числі 30 вихованців Шацького СК «Торнадо». Юні дзюдоїсти на власному прикладі показали, чому важливо вести здоровий спосіб життя.

Тренування відбувалось не тільки в спортивному залі НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Шацьк, але й на березі озера Світязь. Спортсмени відпочивали і одночасно удосконалювали свої навички.

Учасники збору також мали цікаву культурно-розважальну програму, адже Шацький район давно всім відомий, як озерний край. Діти із великим задоволенням купались в озерах Світязь, Чорне та Люцимер, відвідали музей флори і фауни Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька.
Безпосередньо підготовкою заходу займався керівник Шацького СК «Торнадо» Роман Самолюк, який вже не перший рік тренує юних дзюдоїстів, які досягли чималих успіхів в Україні та за кордоном у цьому виді спорту.

–Під час своєї тренерської діяльності намагаюся прищепити своїм вихованцям розуміння того, що займатися спортом є важливо та корисно. Як на мене, саме процес тренування дозволяє дітям сформувати такі якості, як терпіння, витривалість і наполегливість. Адже дзюдо - це не просто вміння боротися, а й справжнє загартування сильного характеру, прагнення до перемог і зміцнення сили волі. Те, що рівень спортсменів постійно зростає, тільки тішить. Тому ми разом з колегами стараємося молодих дзюдоїстів якомога більше залучати до міжнародних проектів, щоб наші вихованці здобували безцінний досвід, – каже Роман Васильович та ділиться своїми намірами щодо розширення тренувального збору ще в більшому міжнародному масштабі.

1


 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром