Світязь: дітям бійців АТО організували відпочинок

16 Серпня 2017, 20:30
1886

Десять дітей Небесного Легіону вчора, 15-го серпня, вирушили на десятитиденний відпочинок до християнського табору в селі Світязь, яке організовує на постійні основі благодійний фонд «Карітас-Волинь».

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Руслан Теліпський.

Із його слів, участь у таборі бере 40 осіб, які пробудуть у ньому до 25-го серпня.

«Ми впевнені, що всі діти чудово відпочинуть, наберуться сили та наснаги перед школою, адже вихователі старанно подбали про їхнє активне та цікаве дозвілля: щоденні ігри, таборові вечори, квести, спортивні змагання, різноманітні конкурси, походи до лісу, творчі заняття в гуртках, ну і як не згадати про купання на найкращому озері України!!!» – наголосив він.

Також Теліпський подякував за співпрацю ВОБФ «Карітас-Волинь» та наголосив, що це уже третій заїзд у цьому році на території приватного відпочинкового комплексу в кімнатах з усіма зручностями та 4-х разовим харчуванням.

«Дякуємо за ваше служіння людям, а передусім діткам, чиї батьки віддали своє життя за мир і спокій в нашій країні! Нехай Всевишній поверне сторицею усім жертводавцям та волонтерам даного проекту!!! Бажаємо усім діткам – гарного відпочинку і приємних вражень!» – резюмував він.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39