Шацьк: у приватному ставку втопився 30-річний чоловік

16 Серпня 2017, 15:00
2459

В народі кажуть: «по Іллі, і по теплі», що означає купатися після 2 серпня не бажано, бо «Ілля воду остудив». Та люди продовжують випробувати на міцність долю, незважаючи ні на народні прикмети, ні на застереження рятувальників.

Так, 15 серпня у приватному ставку, що в селищі Шацьк, затонув 30-річний чоловік, - йдеться на сайті рятувальників.

Тіло загиблого витягли з водойми на берег водолази відділення аварійно – рятувальних робіт смт Шацьк АРЗ СП УДСНС України у Волинській області. Причина смерті – встановлюється.

Як уникнути трагедії на воді? Можливо варто дослухатися порад рятувальників.  Основною причиною загибелі людей на воді є страх. У більшості випадків тонуть люди, котрі вміють плавати та самовпевнено запливають далеко від берега, часто напідпитку. Тому, якщо ви будете уважнішими й обережнішими, відпочинок на воді принесе вам лише користь.

Варто пам’ятати, що основними умовами безпеки є правильний вибір і обладнання місць для купання, навчання дорослих та дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах, постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих. Відпочинок на воді допускається тільки у спеціально відведених місцевими органами влади й обладнаних для цього місцях.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром