У Шацькому коледжі відбулася зустріч випускників ювілейних років

17 Травня 2021, 12:23
6451

15 травня в актовій залі Шацького лісового фахового коледжу відбулася зустріч випускників ювілейних років випуску.

Про це йдеться на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Yа урочистість завітали випускники з різних міст і областей України, які покинули стіни лісівничого вишу 50, 40, 30, 20 та 10 років тому.

Ведучі заходу: заступник директора з виховної роботи Тетяна Натальчук, викладач вищої категорії лісового коледжу Андрій Панасюк провели перекличку присутніх випускників 1971, 1981, 1991, 2001, 2011 років випуску.

А тих, кого вже нема серед живих, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про них.

З вітальним словом до учасників свята від імені директора лісового коледжу звернувся заступник директора з навчальної частини Василь Маротчак.

1

«Ми раді вітати вас у лісовому коледжі, Дуже добре, що ви підтримуєте традиції навчального закладу і знаходите можливість зустрітися через стільки років після завершення нашого вишу. Адже це чудова нагода побачитися із своїми викладачами, одногрупниками, щоб поспілкуватися, дізнатися про їх життя, поділитися своїми успіхами та просто згадати студентське життя», – зазначив Василь Михайлович.

Під супроводом презентації він розповів випускникам про те, чим зараз живе Шацький лісовий фаховий коледж, про здобутки та успіхи вишу, досягнення викладачів і студентів й зазначив, що прославляють і примножують його славу не лише викладачі та студенти, а й випускники.

3

«Сьогодні наш освітній заклад навчає тих, хто мріє пов’язати своє життя та фах із лісівничими та економічними науками. Наш коледж готує кращих фахівців у своїй галузі тому, що у нас навчається обдарована й талановита молодь. У коледжі наші студенти не лише здобувають глибокі знання із фахових дисциплін, але й всебічно розвиваються. Ми знаємо, що стати професіоналом сьогодні не просто, а навчатись потрібно там, де є для цього відповідна матеріально-технічна база, багаторічний досвід та потужний кадровий потенціал», – додав заступник директора коледжу.

Перед присутніми виступив найстарший випускник лісового коледжу 1971 року випуску, нинішній викладач коледжу Юрій Кононенко, який розповів надзвичайно цікаві історії зі свого студентського життя та багатьох років роботи в навчальному закладі. Насамкінець він побажав усім доброго здоров’я, радісних зустрічей зі своїми однокурсниками, друзями, викладачами і тішитись святом, яке створює для них лісовий коледж.

З нагоди ювілейної події також лунали теплі слова вітань від випускників кожної групи різного випуску. Вони висловлювали слова вдячності за хорошу нагоду ще раз зустрітися, поділитися враженнями, спогадами про студентські роки.

Протягом всього урочистого заходу святкову атмосферу для гостей створювали подаровані музичні номери.

Сьогодні кожен з випускників може гордитись рідною alma mater. Адже, пройшовшись територією лісового коледжу, музеями, аудиторіями, кожен з них зауважив, як змінюється навчальний заклад у сучасний лісовий фаховий коледж: впорядковується територія дендропарку, спортивного комплексу, відремонтовані кабінети, гуртожитки, їдальня, наповнились комп’ютерні класи новітньою технікою, створені різні гуртки, майстерні, спортивні секції – все це завдяки усім: дирекції, викладачам, студентам, випускникам коледжу та його працівникам.

1

1

2


2






1

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024