Шацькі дзюдоїсти боролися за медалі у Хмельницькому турнірі

13 Травня 2021, 10:02
1518

8 травня вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман САМОЛЮК) взяли участь Хмельницькому Всеукраїнському турнірі з дзюдо на призи почесного президента ХМФД Ігоря Гончара серед юнаків 2008-2011 років народження.

Про це повідомляють у пресслужбі Шацького лісового коледжу.

Всього взяли участь понад 400 спортсменів з різних областей України.

До турніру з дзюдо наших спортсменів готували тренер СК «Торнадо» Роман САМОЛЮК і Юлія КОРНЕЛЮК - тренерка викладачка з фізичної культури та спорту Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька (директор Ігор ЖМУРКО).

За результатами проведеного змагання, вихованці СК «Торнадо» здобули перемоги:

  • ІІІ місце - Діана КУПИРА, Микола МАДРІМОВ;
  • V місце – Борис НАТАЛЬЧУК, Іван КОРНЕЛЮК.

Переможці Всеукраїнського відкритого турніру з дзюдо нагороджені дипломами, медалями та кубками.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці спортивний клуб «Торнадо» висловлюють слова вдячності голові Шацької селищної ради КАРПУКУ Сергію Вікторовичу, директору Шацького лісового фахового коледжу ім.В.Сулька ЖМУРКУ Ігорю Васильовичу, директору ДП «Шацьке УДЛГ» САМОЛЮКУ Андрію Олексійовичу за підтримку, сприяння розвитку фізичної культури та спорту у Шацькому краї.

Також окрема подяка приватному підприємцю фотостудії «Konika» КОРНЕЛЮКУ Віталію Івановичу за надану допомогу в забезпеченні транспортним засобом для поїздки дітей в Хмельницький для участі у Всеукраїнському турнірі з дзюдо.

Щиро вітаємо наших спортсменів з перемогою та бажаємо подальших успіхів і перемог!


1







 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024