Пулемецький дистадок працює влітку, щоб батьки дітей мали можливість заробляти гроші

14 Серпня 2017, 15:20
1862

Поки в усіх дошкільних навчальних закладах Шацького району завершуються внутрішні ремонтні роботи, а пора відпусток працівників – у самому розпалі, в дитсадку села Пулемець чути гамір і сміх дітвори.

-У відпустці вихователі нашого дитсадка були в холодну пору року. А влітку багато жителів села Пулемець ходять в ліс по чорниці, на роботу в приватне підприємство «Флора», де збирають лохину, тому їм немає з ким лишити дітей. Спільно з керівництвом ДНЗ ми вирішили піти назустріч людям і дати їм, в умовах безробіття, можливість заробити влітку кошти для сім’ї, - розповідає Пулемецький сільський голова Василь Демедюк.

Для 18-и діток у дитсадку створені комфортні умови: теплі і затишні приміщення, багато іграшок, просторе подвір’я з гарним дитячим майданчиком.

Завідуюча дитсадка Наталія Малярчук каже, що в сільській раді з розумінням ставляться до проблем дитсадка, вирішують їх у міру можливого. От нещодавно гарно оздобили криницю, яка стоїть посеред подвір’я. В планах на майбутнє – побудувати в закладі внутрішні туалети, але тут уже без допомоги влади вищого рівня не обійтися.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39