Випускниця Світязького ліцею стала лауреаткою міжнародного фестивалю талантів

11 Травня 2021, 12:45
3623

Учениця 11-Б класу Світязького ліцею Штемпель Аліна стала лауреатом І премії 6-того дистанційного Міжнародного фестивалю-конкурсу «Україна єднає світ»

Про це повідомляють на сторінці закладу у фейсбук.

Школярка перемогла у номінації розмовний жанр.

Аліна розповіла журналістам Район.Шацьк про участь у конкурсі.

«Україна єднає світ» – один з найспонтанніших конкурсів у моєму житті», – розповіла школярка.

Про конкурс учениця дізналась близько року тому, від подруги. Проте, не наважувалась взяти участь.

 «Це ж має бути відповідний рівень, думала я, та й журі там досить відомі люди, готуватись потрібно належним чином, а часу, чесно кажучи, зовсім не вистачало, хоча спробувати все ж хотілось. Завжди слідкувала за оновленнями конкурсу», – розповідає Аліна Штемпель.

1

 

6 березня організатори оголосили про прийняття заявок, але дівчина була певна, що візьме участь не цього разу. Може наступного, після екзаменів.

Але думки кардинально помінялись 23 квітня, коли Олена Фесенко (організатор) повідомила у себе на сторінці у Facebook, що вже останній день прийняття заявок.

«Тоді у моїх очах загорівся якийсь чарівний вогник - і натхнення, і бажання, і час - усе знайшлося. Звісно, не обійшлося без маминої віри та підтримки, яка супроводжувала по всяк час. Саме мама, побачивши ті вогники у очах, наполягла на участі. Вірші підбирали дуже швидко, адже часу на роздуми не було», – каже лауреатка.

«Задивляюсь у твої зіниці» - один з улюблених віршів Симоненка, тож його дівчина читала неодноразово і добре знала напам'ять.

Щодо Ліни Костенко, то школярка, обожнює її творчість.Обрала саме "Між іншим...", бо нещодавно почула цю поезію у музичному виконанні, яке надзвичайно сподобалось.

«Конкурс подарував мені неймовірні враження та чудові знайомства. Вдячна Богу, що мала можливість взяти участь у фестивалі такого масштабу. Хотіла б побажати усім віри, любові та здійснення мрій. І пам'ятайте: іноді саме спонтанні рішення здатні змінити життя на краще», – завершує свою розповідь Аліна Штемпель.

Вітаємо Аліну та бажаємо успіхів у подальшій праці!

2

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром