У Шацьку маму загиблого героя привітали з Днем матері

07 Травня 2021, 15:40
2464

Відповідно до Указу Президента України День Матері святкують в другу неділю травня. Цьогоріч це свято випадає на 9 травня.

Про це повідомляють у пресслужбі Шацького комісаріату.

Напередодні Дня Матері, з метою вшанування родин захисників, які віддали своє життя захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, Шацьким Районного територіального комісаріату та СП спільно із Шацькою селищною радою проводиться акція «Вшануй маму захисника».

Цей день – це ще один привід подякувати мамі за любов, турботу і підтримку і сказати їй про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина. Однак, ось уже 8 рік, багато матерів нашої країни це свято зустрічають зі сльозами на очах, адже їхні сини вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово «мама». Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу.

Аби подякувати жительці нашого селища, чий син загинув під час неоголошеної війни останніх років та виконуючи свій громадянський обов’язок, за те, що вона виховала національно свідомого Героя, який став гордістю України та рідного селища, сьогодні, додому до Любові Буз завітали голова Шацької селищної ради Сергій Карпук, голова ГО «Ветерани АТО Шацького району» Ярослав Сацюк та працівники Шацького РТЦК та СП.

Під час зустрічі вони подякували мамі Героя за сина, висловили глибокі співчуття, вручили квіти та пам’ятні подарунки.

2

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром