Вокалістка з Шацька зняла натхненний кліп на пісню

06 Травня 2021, 10:00
15034

Співачка Вікторія Ягодинець з Шацька записала кліп на пісню землячки Ірини Мокрушенко. Прем'єра зворушливої та натхненної композиції «Просто живи» відбулася напередодні Великодня.

Більше про це вокалістка розповіла журналістам Район.Шацьк.

Записати щось своє дівчина мріяла вже давно. Однак, бракувало впевненості у своїх силах та натхнення. Та й можливості були дещо обмежені.

«Коли в Шацький районний будинок культури прийшла працювати Марія Ханзерук, ми почали більше часу проводити разом, спілкуватися, адже було багато спільних інтересів. Вона мене постійно підтримувала і говорила: «Записуй кавери, показуй це людям. Заходячи на твою сторінку не видно, що ти вокаліст. Тебе знають лише місцеві». Тоді я виступала від будинку культури і паралельно  співала у гурті на весіллях», ‒ розповідає Вікторія.

Торік на початку вересня Вікторія таки зважилася та почала працювати над піснею. Так, як сама дівчина не писала пісень, то звернулася до поетеси Ірини Мокрушенко з Мельників.

 «Вона давно вже пише пісні авторські, її творчість мені подобалася.Ми зустрілися, обговорили всі деталі, я пояснила про, що хочу пісню, і почали працювати», ‒ ділиться співачка.

Щоб написати пісню знадобилося приблизно два місяці.

Саме тоді Вікторія переїхала жити до Луцька, почала брати уроки вокалу. Саме наставниця вокалу познайомила з аранжувальником, що зробив запис та зведення.

«В процесі запису я замінила одну стрічку з приспіву, тому що, від початку створення пісні й до запису в моєму житті багато чого змінилося. Тож як  тільки пісня була готова, відразу зв’язалася з відеографом зі Львова, якого, до речі, порадила Марія Ханзерук».

Відео знімали на вуличках Львова та у ретро студії. Досвід фільмування для шацької співачки був вперше. В цей день, розповіла Вікторія, було досить холодно, було і сонце, і сніг.

Загалом процес створення пісні та відео тривав більше пів року.

«Я думала, що все буде набагато швидше. Але певно на все свій час, вона мала вийти тоді, коли це було потрібно! Відео мали робити до 2 місяців, тому я думала, що прем’єра буде вкінці весни або на початку літа. Та відеограф зробив роботу за один місяць й віддав її на передодні Пасхальних свят, тому прем’єра пісні вийшла дуже символічною. Надіюсь, це хороший знак!

Для когось це усього лиш пісня, але для мене, як для людини, яка була причетна до всього процесу створення пісні це перемога, перемога над своїми страхами, невпевненістю. Було багато різних  моментів,  сліз, розчарувань, сумнів, що хотілося все покинути, але все вдалося і я неймовірно цьому рада!»

Вокалістка висловлює щиру вдячність усім, хто працював над створенням композиції.

«Вірю, що пісня знайде своїх слухачів!Надихне їх жити та цінувати кожну мить!» ‒ підсумувала співачка.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром