У Мельниках впорядкували могили польських військових

05 Травня 2021, 15:50
3290

Перед травневими святами члени Товариства польської культури імені Міхала Огінського разом із любомльськими поліціянтами прибрали польське військово-цивільне кладовище в Любомлі, а також упорядкували могили польських військових у Мельниках.

Про це повідомляє «Волинський монітор».

На любомльському цвинтарі Валерій Клекоцюк, Віталій Бойко, Наталія Соковікова, Оксана Штанська та Володимир Педич із ТПК імені Міхала Огінського прибрали опале листя, гілля та сміття. До акції долучилися також члени ветеранської організації любомльської поліції Михайло Богута, Микола Троць та Олександр Смоляр. Вони впорядкували надгробки польських поліціянів. Відділ поліції в Любомлі близько 10 років співпрацює з поліцією польського міста Парчев – не тільки в професійній сфері, але й у суспільній.

На кладовищі в Мельниках спочивають солдати Корпусу охорони прикордоння, які загинули в 1939 р. у боях за Шацьк із Червоною армією. Військові поховання на місцевому цвинтарі впорядкували члени Шацького підвідділу ТПК імені Міхала Огінського Олег Лісовський, Ігор Ковальчук, Марія Шевченко, Галина Богута, Вадим Шачанін та Катерина Шачанін. Вони скосили траву та очистили пам’ятники й огорожу.







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024