Шацькі дзюдоїсти зайняли призові місця на Всеукраїнському турнірі

02 Травня 2021, 15:00
2424

Нещодавно вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк) взяли участь у третьому Всеукраїнському відкритому турнірі з дзюдо «RANDORI CUP» серед юнаків 2006-2009 року народження, що відбувся в Ужгороді.

Про це повідомляють у пресслужбі Шацького лісового коледжу.

Спортсменів Шацької команди до турніру з дзюдо готували тренер спортивного клубу «Торнадо» Роман Самолюк і Юлія Корнелюк, тренер-викладач з фізичної культури й спорту Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька.

За підсумками турніру, у напружених протистояннях наші спортсмени здобули перемогу, зайнявши ІІІ місце.

Переможцями стали: Назар Горніч (с.Голядин), Микола Мадрімов (смт Шацьк), Ігор Дубік (м.Ковель), який виступає від шацького клубу «Торнадо».

Переможці Всеукраїнського відкритого турніру з дзюдо нагороджені дипломами, медалями та кубками.

Також у поїздці взяв участь першокурсник Шацького лісового коледжу Роман Самолюк, який разом із тренерами супроводжував своїх юних колег-спортсменів і був молодшим тренером-наставником під час змагань.

Тренерський склад, батьки та вихованці СК «Торнадо» висловлюють слова вдячності голові Шацької селищної ради Сергію Карпуку, директору Шацького лісового фахового коледжу Ігорю Жмурку, директору ДП «Шацьке УДЛГ» Андрію Самолюку за підтримку, сприяння розвитку фізичної культури та спорту на теренах Шацького краю.

Окрема подяка небайдужим до розвитку дитячого дзюдо Богдану Сороці(смт Шацьк), Олександру Положевцю (с.Положево) за надану допомогу в забезпеченні паливно-мастильних матеріалів для поїздки дітей в м.Ужгород для участі в спортивному заході.

Вітаємо спортсменів з перемогою, бажаємо подальших успіхів і перемог!


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром