Автохам створив великі незручності на дорозі, проте жоден водій не зробив йому зауваження

07 Серпня 2017, 22:23
2784

Видання Район.Шацьк продовжує публікувати фотографії неправильно припаркованого транспорту.

На адресу інтернет-видання читачі надіслали світлини автохамів, які заважають їм повноцінно рухатися пішохідними зонами селища, утруднюють рух транспорту і псують бруківку.

По вулиці 50 років Перемоги в Шацьку, біля школи, паркування авто на тротуарі стало повсякденним і, до того ж, масовим явищем. Це попри те, що повноцінне місце для паркування там таки є. Але не вистачає розуму у водіїв, аби припаркувати авто відповідно до правил.

2

Читайте також:Тротуари в Шацьку не для пішоходів - їх заполонили автохами

Інші водії припаркувалися біля магазину "Квінта", що по вулиці 50 років Перемоги в смт Шацьк, теж у пішохідній зоні.

Вулиця Шковороди (біля відділення "Нова пошта") - теж улюблене місце паркування автохамів. Тут (це добре видно на фото) ігнорують велику зону для паркування і ставлять авто на тротуарі.


А молодь припаркувала авто в Шацьку перед  самим перехрестям та головною дорогою.

–Півгодини ми сиділи  на лавочці та спостерігали за цим, а коли  дали зауваження, то полетіла нецензурщина , а як стали фотографувати, то молоді люди намагалися закрити номерні знаки. Дивувало  також і те, що ніхто з водіїв не зупинився і не дав зауваження тим порушникам , які створювали  великі незручності для всіх учасників руху - не приховує свого обурення жителька Шацька.

1

Сподіваємося, що публічний осуд хоч трохи дисциплінує водіїв-хамів і, можливо, активізує роботу правоохоронців щодо виявлення таких порушень.

Просимо наших читачів не збавляти активності. Фотографуйте автомобілі, які заважають вам пройти або проїхати, і надсилайте на електронну адресу видання: [email protected].

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром