Першокурсник Шацького коледжу став кандидатом в майстри спорту

22 Квітня 2021, 12:50
6068

17-18 квітня на базі спорткомплексу «Динамо» м.Луцьк відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо на призи заслуженого майстра спорту України Руслана Машуренка.

Про це повідомляють у пресслужбі Шацького лісового коледжу.

Спортивний захід проходив з метою популяризації дзюдо в Україні, підвищення рівня спортивної майстерності, оцінки роботи тренерсько-викладацького складу, пропаганди здорового способу життя, залучення молоді до активних занять спортом та виконання нормативу «майстра спорту України» з дзюдо.

Традиційно участь у Всеукраїнському турнірі з дзюдо взяв Роман Самолюк – студент Шацького лісового фахового коледжу ім.В.Сулька (директор Ігор Жмурко), вихованець Шацького СК «Торнадо» (керівник Роман Самолюк).

За підсумками змагань студент І курсу лісівничого вишу здобув чергову перемогу (тренер-викладач лісового коледжу Юлія КОРНЕЛЮК).

В багаторазових сутичках юний спортсмен зайняв II місце, тим самим, виконав норматив - кандидата в майстри спорту України.

Переможець нагороджений медаллю та дипломом.

Батьківський колектив, вихованці СК «Торнадо» і тренерський склад дякують директору Шацького лісового фахового коледжу ім.В.Сулька Ігорю Жмурку та голові Шацької селищної ради Сергію Карпуку за підтримку, сприяння розвитку фізичної культури й спорту, зокрема, розвитку дитячого дзюдо на теренах Шацького краю.

Вітаємо нашого спортсмена з черговою перемогою, бажаємо подальших успіхів і спортивних звершень!

1

1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром