Шачанка взяла участь в університетському проєкті та проходитиме стажування в міжнародній компанії

19 Квітня 2021, 17:10
6300

ВНУ імені Лесі Українки залучає стейкхолдерів до освітньої діяльності.

Про це повідомили на сторінці Кафедри романських мов ВНУ імені Лесі Українки у фейсбук.

Ректор університету, професор Анатолій Цьось та начальник відділу управління персоналом ТОВ "НЕСТЛЕ УКРАЇНА", яке діє через Філію ТОВ "Нестле Україна" "Нестле Бізнес Сервіс в Європі" Марта Костарєва підписали Меморандум про співпрацю та партнерство.

На зустрічі були присутні : Лариса Макарук - декан факультету іноземної філології, Ольга Станіслав - завідувач кафедри романських мов; сторону партнерів представляли: Олена Сафронова - керівник відділу підбору персоналу, Марта Криштоф - керівник департаменту адміністрування тренінгів та навчань. А також студенти, які пройшли конкурсний відбір та продовжать навчання на дуальній формі: Ангеліна Бойчун , Юлія Вербіцька, Соломія Степаніцька .

Шачанка Ангеліна Бойчун розповіла Район.Шацьк детальніше про проєкт.

Ангеліна навчається на факультеті іноземної філології, спеціалізація французька мова. Як розповіла дівчина, для багатьох студентів не достатньо практики, лишетеорію отримують та й роботу змушені шукати самостійно. Студенти іноді можуть помилитись з вибором компанії в якій хочуть працювати й можуть не знати що та компанія є не законна чи ще щось.

Саме тому Волинський університет уклав договір про дуальну освіту з компанією Нестле, яка є міжнародна компанія, яка має філії по всьому світу. Дуальна освіта це – навчатись і практикуватись одночасно.

«Стосовно конкурсного відбору, спочатку я надіслала резюме. Потім мені зателефонують стосовно співбесіди. Кожен етап визначає чи пройдеш далі. Спочатку одна співбесіда, потім тест. Корпоративна мова компанія є англійська тому без високої англійської там немає що робити. Бажане вивчення ще інших іноземних мов адже компанія міжнародна. Головний типу відділ де проходила відбір це був Львів», – розповідає Ангеліна.

З часом студентка зможе працевлаштуватися у Львові.

«Радила б вступати до ВНУ імені Лесі Українки, вважає дуже класний університет якщо говорити з боку французького відділення багато можливостей, бо наскільки я знаю для студентів англійської філології чи німецькою там свої якісь пропозиція, але от французька рідкісна і фахівців зі знанням такої мови потребують по всіх країні», – радить Ангеліна.


1


2




 

Коментарі
19 Квітня 2021, 22:21
Львів уже як заграниця! <br/>Хоча там більше популярна російська мова, а не французька.
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024