Голови Ковельської райради та райдержадміністрації відвідали Шацьку громаду

18 Квітня 2021, 12:30
2589

15 квітня у Шацькій селищній раді з візитом перебував В'ячеслав Шворак, голова Ковельської районної та Ольгою Черен, голова райдержадміністрації.

Про це очільник райради розповів на своїй сторінці у фейсбук.

Під час робочої поїздки керівники ознайомились з роботою об’єктів соціальної сфери.

Зокрема з селищним головою Сергієм Карпуком обговорили перспективи соціально-економічного розвитку громади та хід виконання пріоритетних завдань на 2021 рік. Проаналізували хід реалізації інфраструктурного проєкту каналізування населених пунктів навколо озера Світязь.

«Зауважив, що створення каналізаційної мережі допоможе покращити якість питної води, створить належні санітарні умови, дасть поштовх цивілізованому розвитку туристичної галузі району», – розповів В'ячеслав Шворак.

Також в селі Пульмо оглянули приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини, де ведеться капітальний ремонт та проінспектували хід і якість виконання робіт. Ознайомились з ходом будівельних робіт нового приміщення Піщанської загальноосвітньої школи І-III ступенів.

Не оминули увагою і капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О031600 Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове-/М-07/, що реалізується за програмою «Велике будівництво».

«Загалом поїздка видалася продуктивною і багатою на враження», – підсумував голова райради.








 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024