Про мисткиню з Шаччини розповіли у ранковому шоу обласного телеканалу

18 Квітня 2021, 11:20
3583

У жовтні минулого року місцева газета познайомила читачів зі світязькою мисткинею Оленою Пінковською, яка займається художнім розписом одягу. На той час про її захоплення було відомо лише вузькому колу шанувальників, а сьогодні речі з її яскравими принтами носять не лише жителі Шаччини, а й віддалених міст України.

Про це пише газета «Шацький край»

Окрім цього, художниця проводить майстер-класи у дитячій розважальній студії «НаВеВаКа», де з любов’ю навчає діток малюнку на тканині. Також нещодавно вона прийняла пропозицію від компанії OZERA щодо проведення подібних заходів з відпочивальниками у селі Світязь. Адже розписана футболка або інший одяг стане хорошим сувеніром на згадку про чудовий відпочинок.

1

 

Про нашу дизайнерку дізналися у Луцьку та запросили взяти участь у ранковому ефірі телеканалу «Аверс». Олена разом з ведучими Сергієм Герциком та Світланою Васильєвою подарувала позитивні емоції телеглядачам, розповідаючи про себе та свою творчість. Для неї це не склало особливих труднощів, адже по життю є доброю, відкритою та веселою людиною. Із собою у студію вона привезла не лише оздоблений малюнками одяг, а й мальовничі картини, бо як професійна художниця, володіє багатьма техніками образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

«Для мене це було несподівано і хвилююче, адже не часто доводиться бувати на знімальних студіях телеканалів та ще й у прямому ефірі. Але завдяки допомозі професійних ведучих я швидко освоїлася та увійшла в роль студійної гості. Ця подія подарувала мені можливість розповісти про улюблену справу,  особисті досягнення та отримати море нових вражень, а також    можливість зробити ще один крок вперед»  ділиться враженнями  Олена Пінковська.



 

Дизайнерка дякує усім шанувальникам її творчості за підтримку та увагу, а також запрошує охочих до перегляду відеозапису ранкового ефіру зі своїм інтерв’ю на особистій сторінці у Фейсбук.

Людмила МАКСИМЧУК

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024