У Шацьку працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги

15 Квітня 2021, 11:45
2465

При Шацькій селищній раді діє мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Про це повідомляють у Шацькій селищній раді.

Мобільна бригада – це спеціалізована служба підтримки осіб, які перебувають у кризовій ситуації і потребують екстреної допомоги, в тому числі тих, хто постраждав від домашнього насильства. Основна мета її діяльності – невідкладне надання соціально-психологічної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг із консультування, кризового та екстреного втручання та інших відповідно до їхніх потреб.

При селищній раді діє мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Вона реагує миттєво.

Людина може зателефонувати за номером: 20-7-40, і психолог надасть першу підтримку і скоординує подальші дії.

Також можна звернутися за адресою: смт Шацьк, вул. Природна, 24.

Мобільна бригада функціонує в робочі дні з 08.00 до 17.00 год. Тут спеціально навчені фахівці безоплатно надають оперативну і фахову допомогу тим, хто постраждав.

У складі мобільної бригади є директор, начальник відділу соціальних служб, фахівець із соціальної роботи та психолог Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради, начальник служби у справах дітей та начальник відділу кадрово-правового забезпечення Шацької селищної ради, поліцейський офіцер громади сектору взаємодопомоги відділу превенції Ковельського  районного управління поліції. Вони першими надають людям, які потрапили у кризову ситуацію або постраждали від домашнього насильства, оперативну соціальну та психологічну допомогу.

А також можна звертатися за допомогою до:

  • служби у справах дітей Шацької селищної ради (смт Шацьк, вул. 50 років перемоги, 1Б, за тел. 29-0-02);
  • сектору поліцейської діяльності № 2 (смт Шацьк) Ковельського РУП ГУНП у Волинській області (смт Шацьк, вул. Шковороди, 29, за тел. 20-0-42 або 102);
  • КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» (смт Шацьк, вул. 50 років Перемоги, 53 Б, за тел. 20-4-44 або 103).
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром