Креатив шацьких студенток відзначили у обласному конкурсі

14 Квітня 2021, 14:20
3182

Управління освіти й науки Волинської обласної державної адміністрації та факультет економіки й управління Волинського національного університету імені Лесі Українки проводили ІІ Конкурс креативних ідей «Зробимо Волинь кращою!» для учнівської та студентської молоді Волинської області.

Про це повідомляють у пресслужбі Шацького коледжу.

Участь в обласному конкурсі взяли студенти Шацького лісового фахового коледжу ім.В.Сулька.

Протягом двох місяців школярі та студенти коледжів з усієї Волинської області, проходили у Волинському університеті навчання з фінансової та економічної грамотності, а також проєктного менеджменту. Після цього вони готували власні проєкти, 60 з яких відібрали для участі в конкурсі. Усі представлені проєкти мали соціальне спрямування.

Учасники конкурсу, студентки ІІІ курсу Шацького лісового коледжу зі спеціальності «Бухгалтерський облік» Юлія Галенза та Надія Бакун презентували результати своїх досліджень у вигляді презентацій та онлайн-захисту.

Юні інтелектуали лісівничого вишу Юлія та Надія нагороджені Грамотами управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації та Волинського національного університету імені Лесі Українки у номінації «Кращий етнопроєкт». Варто зазначити, що ідея цього проєкту належить саме Надії Бакун.

За підготовку студентів в конкурсі креативних ідей «Зробимо Волинь кращою» управління освіти і науки Волинської ОДА та Волинський національний університет імені Лесі Українки висловили Подяку керівнику проєкту викладачу-методисту вищої категорії Шацького лісового коледжу Наталії Панасюк за високі професійні досягнення та вагомий внесок у розвиток здібностей і талантів молоді.

Вітаючи переможців конкурсу ректор ВНУ ім.Лесі Українки, професор Анатолій Цьось зазначив: «Якщо учень чи студент, навчаючись у навчальному закладі, подає креативні ідеї для розвитку свого регіону, то він має творчі знання, він креативний. А коли ще вони навчилися створювати такі проєкти, то ці знання вони зможуть згодом реалізувати у будь-якій галузі».

Нехай отриманий досвід стане доброю інвестицією у майбутнє креативної молоді!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром